]
Home > SERVICE EN ONDERHOUD

Wij bieden diverse onderhoudscontracten aan, te weten:

 • Onderhoud elektrische installatie:
  Doormiddel van visuele controle, metingen en thermografische foto’s nemen wij uw elektrische installatie onder de loep. Aan de hand van de uitkomsten zullen wij u eventuele aanpassingen adviseren.
 • Onderhoud noodverlichting:
  Doormiddel van visuele controle en metingen controleren wij of uw noodverlichting dienst zal doen bij een calamiteit. Aan de hand van de uitkomsten zullen wij eventuele reparaties en/of aanpassingen adviseren.
 • Onderhoud brandmeldinstallatie:
  Elke brandmeldinstallatie dient jaarlijks te worden onderhouden. Het onderhoud vindt plaats doormiddel van visuele controle, metingen en testen. Aan de hand van de uitkomsten zullen wij eventuele reparaties en/of aanpassingen adviseren.
 • Beheerstaken brandmeldinstallatie:
  Uw brandmeldinstallatie dient maandelijks door iemand met het diploma “beheerder brandmeldinstallatie” gecontroleerd te worden. De beheerstaken kunnen wij volledig voor u verzorgen.
]
Home > SMARTHOME SYSTEEM

Met een druk op de knop wordt bij binnenkomst van uw woning of bedrijfspand de gewenste verlichting ingeschakeld, de verwarming aangezet en de ventilatie aangestuurd. Dit is een voorbeeld van een scene die ingeschakeld kan worden met een smarthome (Domotica) systeem. Het gebruik van de technische installatie wordt door de automatisering eenvoudig en comfortabel.

Wij kunnen u vanaf de bouwtekening begeleiden en een volledig op uw wensen ingericht smarthome systeem installeren.

]
Home > DUURZAAMHEID

Met het vervangen van verouderde verlichting voor LED, verlichting schakelen door bewegingsmelders, het aanbrengen van zonnepanelen en het verzorgen van laadfaciliteiten voor elektrische voertuigen zult u een goede bijdrage leveren aan het terugdringen van de CO2 uitstoot.

Deze investeringen zullen in korte tijd terug verdiend worden, zeker als er ook gebruik gemaakt wordt van stimuleringssubsidies.

Wij kunnen u volledig ontzorgen met het verduurzamen van de elektrotechnische installatie.

]
Home > BRANDMELDINSTALLATIE

Bij een calamiteit zoals brand wordt u graag zo snel mogelijk gewaarschuwd zodat u het gebouw op tijd en veilig kunt verlaten. Wij kunnen uw complete brandmeld-/ontruiminstallatie verzorgen.

In samenwerking met onze partners wordt een PvE (Programma van Eisen) opgesteld.

Vanuit dit document worden de brandmeldcomponenten bepaald en ingedeeld en door onze gediplomeerde installatiedeskundige geïnstalleerd.

Na oplevering van het brandmeldsysteem kunnen wij uw systeem onderhouden en indien gewenst de volgens de norm vereiste maandelijkse beheerstaken verzorgen.

]
Home > INBRAAKMELDINSTALLATIE

Een inbraakmeldinstallatie is het ultieme middel om uzelf en uw eigendommen te beschermen. Het doel van een inbraakmeldinstallatie is het zo snel mogelijk detecteren van een inbraak of poging daartoe.

Met een luid alarm zal de inbreker afgeschrikt worden en met een eventuele doormelding naar een alarmcentrale zal de politie ingeschakeld kunnen worden.

In samenwerking met onze partner verzorgen wij de volledige aanleg en het onderhoud van de inbraakmeldinstallatie.

]
Home > DATA- EN COMMUNICATIE-INSTALLATIES

Het gebruik van internet en computers is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Om goed gebruik te kunnen maken van deze systemen is een goed en betrouwbaar datanetwerk nodig.

Wij kunnen uw volledige datanetwerk verzorgen.

Datanetwerken zullen wij altijd onderwerpen aan kwalificerende metingen. Hierbij wordt bemeten welke datasnelheden door de bekabeling worden ondersteund.

Indien gewenst kunnen wij het gehele datanetwerk ook certificeren. Hierbij wordt bemeten of de bekabeling voldoet aan de ISO/IEC 11801, TIA 568-C en TIA 1152-A standaard.

In samenwerking met onze partners verzorgen en onderhouden wij ook Wi-Fi netwerken van een hoogwaardige kwaliteit.

]
Home > Toegangsbeheer

Toegangsbeheer kan door ons op vele niveaus verzorgd worden.

Met een intercomsysteem kunt u spreken met de bezoeker en eventueel toegang verlenen.

Een uitbreiding daarop is het videofoonsysteem. Hierbij kunt u naast spreken en luisteren ook zien wie de bezoeker is en desgewenst toegang verlenen.   

Om de toegang tot uw gebouw volledig te beheren, kan gebruik gemaakt worden van een toegangscontrolesysteem. Bij een toegangscontrolesysteem worden personen aan de hand van een tag, vingerprint of gezichtsherkenning geautoriseerd om bepaalde ruimtes te kunnen betreden.

]
Home > ELEKTRISCHE INSTALLATIE

Wij verzorgen de gehele elektrische installatie in woningen, kantoren, bedrijfsruimtes en historische gebouwen.

We begeleiden de opdrachtgever in het hele bouwproces door goed naar de wensen te luisteren en daar de technische mogelijkheden voor te bieden.

Wij stellen ons actief en meedenkend op naar de overige disciplines in het bouwproces. Hierdoor signaleren wij eventuele uitdagingen op tijd en kunnen in overleg treden met de betrokken partijen zodat ze geen invloed hebben op de voortgang en het eindresultaat van het project.

Contact

Email adres

info@electrocel.nl


Telefoonnummer

070 397 9869


Adresgegevens

Zinkwerf 51
2544 EC Den Haag